Cabinplant 

Cabinplant on tuonut markkinoille uuden tyyppisen monipäävaa’an, joka mahdollistaa ns. tahmeiden tuotteiden tarkan annostelun. Laite on tyypiltään MHW SF Extreme. Se soveltuu hyvin mm. salaateille (tuoresalaatit, pastasalaatit), valmisruuille ja esimerkiksi raejuustolle.

Extreme monipäävaa’an toiminta perustuu patentoituun vaakakuppiin, joka tyhjentyy tuotteesta tehokkaasti pyörivän toiminnan ja kaapimien ansiosta. Tuotteen syöttämiseen pakkaukseen käytetään työntimiä, jolloin tuotejäämät vaa’an rakenteisiin saadaan minimoitua. Tämä mahdollistaa puolestaan tarkemman punnituksen haastaville tuotteille. Lisäksi verrattuna “perinteisiin” monipäävaakoihin, Extreme monipäävaaka on rakenteeltaan huomattavasti matalampi kuin tavalliset monipäävaa’at. Samoin vaa’an pesu voidaan suorittaa lattian tasosta. Tuotevaihto ja mahdollinen välipesu on nopea suorittaa, joka vähentää tuotantokatkoksia huomattavasti.

Cabinplant osallistuu 26.-29.4.2022 Anuga FoodTec- messuille, jossa sinulla on myös mahdollista nähdä Extreme MHW osastolla: Halli 10.1/ F039. Päämiehistämme messuilla on myös TOMRA, jonka tarjontaa pääsee tutustumaan osastolla: Halli 10.1/ D009. Tervetuloa!

 

Cabinplant