Thermo Fisher Scientific WEBINAARI

Thermo Fisher Scientific järjestää lihanjalostukseen suuntautuvat webinaarin liittyen lihateollisuuden vierasmateriaalitunnistukseen keskiviikkona 24.6, kello 18.00. Webinaari on täysin ilmainen ja kesto on noin 30 minuuttia. Webinaarissa esitelmöimässä ovat Thermo Fisher Scientificin sovellusinsinööri Alex Kinne sekä markkinointipäällikkö Mike Munnelly.

Webinaarissa käydään läpi kuinka voit suojata brändiäsi ja sinulla on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä aiheesta. Aiheita ovat: Mikä tuotteen vaikutus vierasmateriaalin tunnistuksessa ja miten se vaikuttaa tuoteturvallisuuteen? Mitkä muut tekijät vaikuttavat lihan vierasmateriaalin tunnistukseen? Kuinka voin tietää parhaan mahdollisen vierasmateriaalin tunnistuksen sovellukselleni?

OSALLISTU WEBINAARIIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ LINKISTÄ.