VERBRUGGEN lavaajat

MacSer Finland Oy

VERBRUGGEN

VERBRUGGEN on Hollantilainen yritys joka on erikoistunut erilaisien lavaajien valmistukseen ja omaa lavaajista jo yli 20 vuoden kokemuksen.

VERBRUGGENILTA löytyy automaattiset- ja puoliautomaattiset lavaajat niin säkeille kuin laatikoillekin.

Tarkemmat tiedot tuotteesta saat klikkaamalla laitelinkkiä

VERBRUGGEN

Lavaaja säkkien lavaukseen kapasiteetilla 10 säkkiä/minuutti. VPM-5 lavaaja on sopiva ratkaisu pienemmille kapasiteeteille säkkituotteiden lavaukseen. VPM-4-5 lavaaja on kustannustehokas ja se vie vähän tilaa tuotannosta. Tarvittaessa lavaaja voidaan varustaa automaattisella lavan syötöllä/ ulostulolla.

VERBRUGGEN

Lavaaja säkkien lavaukseen kapasiteetilla 12-40 säkkiä/minuutti. VPM-7-14 sarjan lavaajat ovat täysautomaattisia lavaajia joita käytetään yleensä jatkuvaan lavaukseen suuremmilla kapasiteeteilla. Lavaaja on varustettu automaattisella tyhjän lavan syöttimellä.

VERBRUGGEN

Lavaaja laatikoiden lavaukseen kapasiteetilla 15-20 laatikkoa/minuutti. VPM-BL lavaaja on puoliautomaattinen lavaaja erityyppisille laatikoille. Laatikon mitoille: 100 x 100 x 50 – 600 x 400 x 250 mm.

VERBRUGGEN

Lavaaja laatikoiden lavaukseen maksimi kapasiteetilla jopa kapasiteetilla 120 laatikkoa/minuutti. VPM-VHV lavaaja on nopea ja tarkka useille eri laatikkotyypeille. Se voidaan varustaa tarpeidesi mukaan puoliautomaattisesta täysautomaattiseksi aina kulmatukien laitosta automaattiseen käärintään. Laatikon mitat: 100 x 100 x 50 – 600 x 400 x 250 mm.

VERBRUGGEN

Verbruggen valmistaa myös laadukkaita käärintälaitteita lavojen automaattiseen tai puoliautomaattiseen käärintaan. Käärintä on mahdollista toteuttaa myös automaattisella päälikalvon asettimella. Verbruggenin kärintälaitteita on mahdollista käyttää joko omana yksikkönään, tai liittää se osaksi automaattista lavausta.

MACSER FINLAND OY

LAATUA TUOTANTOOSI