Yksilinjainen lavausratkaisu verrattuna monilinjaiseen

IPLA Pallatizer- Lavaaja

Kun valitaan ihanteellinen ratkaisu useiden tuotantolinjojen lavaamiseen, esiin tulee kaksi päävaihtoehtoa: monilinjainen lavaussolu tai useita yksilinjaisia lavaussoluja. Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa, joten on tärkeää ymmärtää erot parhaan päätöksen tekemiseksi.

Ipla lavausratkaisut pakkaavaan teollisuuteen ja elintarviketeollisuuteen

Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa monilinjaisen ratkaisun tai usean yksilinjaisen ratkaisun välillä

 

LAVAUSLINJAN TEHOKKUUS

Moniasemasolut voivat olla vähemmän tehokkaita, koska kaikki häiriöt vaikuttavat kaikkiin kytkettyihin linjoihin. Tämä voi johtaa merkittäviin seisokkeihin ja tuotantotappioihin.

Sitä vastoin yksiriviset solut minimoivat häiriöiden vaikutuksen, koska jokainen solu toimii itsenäisesti yhdellä rivillä. Tämä riippumattomuus mahdollistaa suuremman nopeuden ja tehokkuuden ylläpitämisen, mikä parantaa tuotannon yleistä suorituskykyä. Tämä ratkaisu ei ainoastaan takaa toiminnan jatkuvuutta, vaan myös optimoi suorituskyvyn.

 

LAITTEIDEN TILANTARVE

Moniasemasolut ovat kompaktimpia ja ovat hyvä vaihtoehto rajoitetuissa tiloissa. Räätälöityinä ne mukautuvat käytettävissä oleviin tiloihin, mikä on hyödyllistä tiloissa, joissa tilan optimointi on ratkaisevan tärkeää.

Vaikka ne vievät vähemmän tilaa, niiden monimutkaisuus voi rajoittaa joustavuutta koskien tulevia muutoksia tuotannon kokoonpanossa.

 

TULEVAISUUDEN SKAALAATTAVUUS

Yksilinjaisetsolut tarjoavat erinomaisen skaalautuvuuden, mikä mahdollistaa linjan kapasiteetin lisäämisen ja muiden automatisoinnin tulevaisuudessa ilman lisämuutoksia. Tämä tarjoaa joustavuutta sopeutua kysynnän muutoksiin ja välttää lisäkustannuksia. Niiden kyky laajentaa ja tarjota erilaisia ​​kokoonpanoja tekee niistä ensisijaisen vaihtoehdon yrityksille, joilla on pitkän aikavälin kasvusuunnitelmat.

Sitä vastoin monilinjaisia vavaussoluja on vaikeampi ja kalliimpi laajentaa asennuksen jälkeen.

Ipla monilinjainen lavaussoluKaksi “SAVVY PAL” yksilinjaista lavaussolua toiminnassa rinnakkain.
RATKAISUN MONIPUOLISUUS

Yksilinjaiset solut ovat erittäin monipuolisia ja mukautuvat useimpiin tuotantolinjoihin standardoinnin ansiosta. Toisin kuin räätälöidyt moniasentoiset kennot, yksilinjaiset solut eivät vaadi merkittäviä muutoksia pakkauksen muutosten huomioon ottamiseksi tarraimen ja tapauskohtaisen lavauskyvyn ansiosta.

Tämän monipuolisuuden ansiosta yritykset voivat reagoida nopeasti tuotevaihteluihin ilman merkittäviä lisäkustannuksia.

 

SOLUN YMPÄRISTÖSSÄ TYÖSKENTELY

Yksilinjaiset solut ovat helpommin lähelle päästäviä, koska niiden väliin jää tilaa, joka helpottaa pääsyä tuotantolinjoille ilman ylimääräisiä laatikkohissejä tai kävelyteitä.

Tämä parantaa henkilöstön mukavuutta ja optimoi toiminnan tehokkuutta poistamalla esteitä, mikä on erityisen hyödyllistä laitoksissa, joissa on suuri työnkulku ja jatkuva huoltotarve.

 

KONEIDEN TOIMITUS- JA ASENNUSAIKA

Yksilinjaisten solujen toimitusaika on lyhyempi, koska ne eivät vaadi mukautettua suunnittelua, toisin kuin monilinjasolut. Tämä mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman projektin toteuttamisen ja minimoi tuotannon seisokit.

Käyttöönoton nopeus näyttelee merkittävää kilpailuetua, jonka ansiosta yritykset voivat nopeasti mukautua markkinoiden vaatimuksiin.

 

ASENNUSKUSTANNUKSET

Monilinjaiset lavaussolut aiheuttavat tyypillisesti lisäkustannuksia niiden räätälöidyn suunnittelun ja monimutkaisemman kokoonpanon vuoksi. Sen sijaan yksilinjaiset solut voivat säästää jopa 80 % kokoonpanoajassa ja kustannuksissa.

Kolmen yksilinjaisen solun hinta on samanlainen kuin kaksipaikkaisen solun hinta, kun otetaan huomioon kokoonpanokustannukset. Tämä merkittävä kustannusero tekee yksilinjaisista soluista taloudellisemman ja kannattavamman vaihtoehdon monille yrityksille.

IPLA lavausratkaisuiden vertailu.