Pystypakkaus-
koneet

MacSer Finland Oy

Pystypakkauskoneet

Pystypakkauskoneella, eli pussikoneella, voidaan pakata monenlaisia tuotteita pussipakkausksiin. Pystypakkauskoneella pakkaaminen on kustannustehokasta, koska pussit muodostetaan suorasta kalvosta, joka syötetään pakkauskoneeseen rullalta. Pakkauskone saumaa itse pussien kaikki saumat ja pussista tulee ilmatiivis, mikäli ei erikseen käytetä esirei’itettyä kalvoa tai rei’itetä sitä pakkausvaiheessa. Näin ollen pakkauskustannukset ovat edullisemmat kuin käytettäessä valmiita pusseja, samoin pakkaaminen on nopeampaa.

Pussimalleja pystypakkauskoneella voidaan valmistaa erilaisia, kuten esimerkiksi tyynypusseja, seisovia (tasapohjaisia) pusseja ja neljällä pystysaumalla varustettuja pusseja. Pakkausvaiheessa pusseihin on myös mahdollista lisätä suojakaasu parantamaan tuotteen säilyvyyttä. Sovelluksia jossa pystypakkauskonetta voidaan käyttää on lukuisia. Niillä voidaan pakata mm. perunaa (kokonaista/ paloiteltua), porkkanaa, salaattia, keksejä, makeisia, pesuaineita ym. Pakkauskoneeseen voidaan liittää myös tulostin, jolla voidaan tulostaa pussiin tarvittavia merkintöjä, kuten pakkauspäivä ja parasta ennen päivä. Pystypakkauskone tarvitsee aina myös toimiakseen pakkausvaa’an, joka syöttää tuotteen pakkauskoneelle.

Tarkemmat tiedot tuotteesta saat klikkaamalla laitelinkkiä

GNA

Pystypakkauskone AV65 on suunniteltu mm. vihannesten, hedelmien, leipomotuotteiden, välipalojen, kuivattujen hedelmien jne. pakkaamiseen. Pussimallit, joita AV65 pakkauskoneella voidaan muodostaa ovat tyynypussi, seisova tyynypussi ja neljällä pystysaumalla oleva pussi. Pussin koko ja muoto voidaan valita asiakkaan tarpeen ja tuotteen mukaan.

AV65 pakkauskoneeseen on mahdollista saada laaja valikoima erilaisia lisäoptiota tarpeen mukaan. Pakkauskone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se soveltuu hyvin erilaisiin olosuhteisiin. Pakkausnopeus on maks. 80 pussia/ minuutissa riippuen pakattavan tuotteen ominaisuuksista, pakkausmateriaalista sekä pakkauskoosta. Pakkauskone on varustettu logiikkaohjauksella ja käyttäjäystävällisellä kosketunäytöllä, jolta voidaan helposti vaihtaa pakkausasetuksia. Myös pakkausputken/ muovailukauluksen vaihto on tehty helpoksi. Ohjauskeskus on sijoitettu pakkauskoneen sisälle, jolloin tilaa laitteen ympärillä säästyy. AV65 pakkauskone voidaan yhdistää mihin tahansa annosteluvaakaan/ syöttölaitteeseen.

LATAA ESITE

GNA

GNA AV650 on erinomainen valinta pystypussien pakkaamiseen. AV650 voidaan yhdistää mihin tahansa pakkausvaakaan/ syöttöjärjestelmään. Tämä pakkauskone soveltuu useiden erityyppisten elintarvikkeiden tai muiden tuotteiden pakkaamiseen, kuten juuresten, salaattien, makeisten, hedelmien, leipomotuotteiden yms. Valmistettavia pussimuotoja ovat tyynypussi, seisova tyynypussi ja neljällä pystysaumalla oleva pussi.

AV650 on varustettavissa laajalla optio-valikoimalla. Pakkauskoneen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pakkausnopeus on maks. 180 pussia/ minuutissa riippuen pakattavasta tuotteesta, pussin ja pakkauskalvon tyypistä sekä pakkauskoosta.

Uuden sukupolven logiikkaohjaus ja kosketusnäyttö mahdollistavat helpon reseptin valinnan ja pakkausasetusten säädön. Harjattomat servomoottorit ovat äänettömiä ja saumaus on mahdollista suorittaa myös ultraäänellä. Ohjauskeskus sijaitsee pakkauskoneen sisällä, joka helpottaa puhdistamista ja lisäksi tilaa säästyy.

LATAA ESITE

GNA

AVNP450 on uusin tulokas GNA:n pystypakkauskone-valikoimassa. Pakkauskonetta voidaan käyttää minkä tahansa pakkausvaa’an/ syöttölaitteen kanssa. AVNP450 pakkauskoneella voidaan tehdä erilaisia pussipakkauksia, mutta erityisesti se on suunniteltu verkkopussi-pakkaukseen. Helpon ja nopean saumausleukojen vaihdon ansiosta tyynypussien muodostaminen PP- tai PE materiaalista on mahdollista, samoin kuin PP+ verkko tai PE+ verkko pussit kantokahvalla tai ilman.

Pakkausnopeus on maks. 80 pussia/ minuutissa riippuen pakattavasta tuotteesta, pussin ja pakkauskalvon tyypistä sekä pakkauskoosta. Logiikkaohjaus ja kosketusnäyttö mahdollistavat helpon reseptin valinnan ja pakkausasetusten säädön. Kolme harjatonta askelmoottoria ovat hiljaisia ja tarkkoja, jolloin pussien mitoista saadaan täsmällisiä. Laite on varustettu kahdella kalvorullan akselilla, joko 76 mm tai 150 mm halkaisijalla.

LATAA ESITE

MACSER FINLAND OY

LAATUA TUOTANTOOSI