MacSer Finland Oy

Optinen Lajittelu

Valitse alta laitemalli tai tuoteryhmä jota haluat lajitella


Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, Blizzard

Tomra Blizzard

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija pakastetuotteille

Blizzard vapaapudotusta pulssi LED kamera lajittelija on kaikkein ihanteellisin ja kustannustehokas optisen lajittelun ratkaisu pakastetuotteiden (IQF) laadukkaaseen lajitteluun. Se tarjoaa väsymätöntä laadunvalvontaa elintarviketeollisuuden vaativimpiinkin tarpeisiin. Se poistaa tuotevirrasta tehokkaasti niin värivirheet, vieraatmateriaalit kuin muotovirheetkin.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 5B

TOMRA 5B

Tomra Sorting Solutions

Optinen hihnalajittelija

TOMRA:n uusin hihnalajittelija TOMRA 5B takaa optimaalisen lajittelulaadun mm. kasviksille, perunoille ja salaattituotteille. Uudella, entistä kehittyneemmällä tekniikalla tuotteet voidaan kuvata 360 astetta tuotteen ympäri, jolloin virheet eivät jää piiloon. Helppokäyttöinen, palkittu käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja se tarjoaa laajan statistikkan lajittelusta tuotannon optimoimiseksi.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Halo

Tomra Halo

Tomra Sorting Solutions

Optinen hihnalajittelija

HALO on korkean kapasiteetin ja lajittelutuloksen omaava sensoripohjainen optinen lajittelija, jota pääasiassa käytetään porkkanalle ja muille pitkämäisille juureksille. Halo:lla voidaan lajitella tuotteet virheiden, värin, koon ja muodon mukaan kolmeen eri jakeeseen. Se on todella kestävä ja luotettava valinta vaativimpiinkin olosuhteisiin.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 5A

TOMRA 5A

Tomra Sorting Solutions

Optinen hihnalajittelija

TOMRA:n uusin hihnalajittelija TOMRA 5A optinen lajittelija tuo huipputarkan vierasmateriaalin poiston, laadunvarmistuksen ja kuorinnan ohjauksen kuoritun perunan käsittelyyn. Korkeakapasiteettinen ja parantaa merkittävästi tuotannon laadunvarmistusta ja saantoa. TOMRA 5A pohjautuu maineikkaaseen Halo optiseen lajittelijaan, suurimpia muutoksia ovat mm. uudistettu käyttöliittymä joka mahdollistaa tuotannon seuraamisen entistö tarkemmin, sekä höyrykuorinnan ohjaus.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 3C kanavalajittelija

Tomra 3C

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija

TOMRA 3C Tomran uusin optinen lajittelija kuiville tuotteille. Se on vapaapudotus lajittelija eli ns. kanavalajittelija, joka on suunniteltu kuivien tuotteiden lajitteluun, kuten siemenet, pähkinät, pavut ym. TOMRA 3C voidaan varustaa värikameroilla sekä laser-tekniikalla ja sillä voidaan tehokkaasti poistaa tuotevirrasta värivirheet, vierasmateriaalit ja muotovirheet.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Genius

Tomra Genius

Tomra Sorting Solutions

Optinen hihnalajittelija.

Genius optinen lajittelija soveltuu useille eri sovelluksille ja tuotteille. Genius voidaan varustaa erilaisilla tekniikoilla, kuten kameroilla useasta kuvauskulmista, laser tekniikalla ym. varmistamaan tuotannon tasaisen laadun. Tuote kuvataan sekä hihnan päältä, että tarvittaessa myös vapaalennon aikana alapuolelta. Kameroiden sijoittelun ansiosta tuote on mahdollista nähdä joka suunnasta.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Sentinel 2

Tomra Sentinel II

Tomra Sorting Solutions

Optinen lajittelija isoille tuotteille.

Tomra Sentinel II on optinen lajitelija, joka soveltuu erityisen hyvin perunun optiseen lajitteluun, jopa 40-200 t/h kapasiteettiin asti. Lajittelijalla voidaan lajitella pestyä tai kuorittua perunaa, tomaattia ja muita vastaavia tuotteita kahteen tai kolmeen lajittelujakeeseen. Laite on satavana yksi- tai kaksi-puolseilla tuotteen kuvauksella.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 3A

TOMRA 3A

Tomra Sorting Solutions

Vastaanotettavan perunan esi-lajittelija

TOMRA 3A on uusi sensori pohjainen optinen lajittelija, joka on suunniteltu pesemättömän perunan vastaanottamiseen poistaen tuotevirrasta mm. multapaakut, kivet kepit, vihreät perunat ja muut vierasmateriaalit. Näin ollen varastoa ei tarvitse kuormittaa sinne kuulumattomilla tuotteilla sekä se suojaa esimerkiksi kuorintalaitteita.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Ixus Bulk läpivalaisulaite, Xray

Tomra Ixus™ Bulk

Tomra Sorting Solutions

Läpivalaisulaite irtotuotteelle

Ixus läpivalaisulajittelija tarjoaa tehokkaan ratkaisiun asiakkaiden brandin suojaamiseen. Laite on varustettu uusimmalla läpivalaisu- ja kuvankäsittelyteknologialla. Se poistaa irtotuotteesta tehokkaasti metallit, kivet, lasia, kovaa muovia yms.

Lataa esite

Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Helius

Tomra Helius™

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija.

Helius tarjoaa ratkaisun tuotannon kasvaviin laadunvalvontatarpeisiin. Se takaa tasaisen laadun ja asiakastyytyväisyyden. Helius poistaa tuotevirrasta tehokkaasti värivirheet sekä vierasperäiset materiaalit.

Lataa esite


Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Nimbus

Tomra Nimbus

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija.

Yhdistelemällä eri lajitteluteknologioita, BEST Nimbus vapaapudotus lajittelija on vastaus jatkuvasti kasvaviin elintarviketeollisuuden laatuvaatimuksiin. Nimbus poistaa tuotevirrasta tehokkaasti värivirheet, vierasmateriaalit ja epämuodostuneet tuotteet.

Lataa esite

Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Nimbus BSI

Tomra Nimbus BSI

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija.

TOMRA lajittelu on tehnyt läpimurron uusimman lajittelutekniikan kehittämisessä. Uusi biometrisen jäljen tunnistus teknologia, Biometric Signature Identification (BSI). Nimbus BSI on suunniteltu varsinkin pähkinöiden, rusinoiden, manteleiden ja siemenien lajitteluun.

Lataa esite

MacSer Finland Oy

Laatua tuotantoosi