MacSer Finland Oy

Optinen Lajittelu

Valitse alta laitemalli tai tuoteryhmä jota haluat lajitella


Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 5A

TOMRA 5A

Tomra Sorting Solutions

Optinen hihnalajittelija

TOMRA 5A optista lajittelijaa voidaan käyttää mm. pestyllä- ja kuoritulla perunalla, porkkanalla ja muilla juureksilla. Korkeakapasiteettinen ja parantaa merkittävästi tuotannon laadunvarmistusta ja saantoa. TOMRA 5A pohjautuu maineikkaaseen Halo optiseen lajittelijaan, suurimpia muutoksia ovat mm. uudistettu käyttöliittymä joka mahdollistaa tuotannon seuraamisen entistö tarkemmin, sekä höyrykuorinnan ohjaus.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Sentinel 2

Tomra Sentinel II

Tomra Sorting Solutions

Optinen lajittelija isoille tuotteille.

TOMRA Sentinel II on optinen lajitelija, joka soveltuu erityisen hyvin perunan optiseen lajitteluun, jopa 40-200 t/h kapasiteettiin asti. Lajittelijalla voidaan lajitella pestyä- tai kuorittua perunaa, tomaattia ja muita vastaavia tuotteita, kahteen tai kolmeen lajittelujakeeseen.Sentinel on helppokäyttöinen ja helposti puhdistettavissa. Laite on satavana yksi- tai kaksi-puolisella tuotteen kuvauksella. Sentinel 2 on Titan 2 optisen lajittelijan seuraaja.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 3A

TOMRA 3A

Tomra Sorting Solutions

Vastaanotettavan perunan esi-lajittelija

TOMRA 3A on uusi sensori pohjainen optinen lajittelija, joka on suunniteltu pesemättömän perunan vastaanottamiseen poistaen tuotevirrasta mm. multapaakut, kivet kepit, vihreät perunat ja muut vierasmateriaalit. Näin ollen varastoa ei tarvitse kuormittaa sinne kuulumattomilla tuotteilla sekä se suojaa esimerkiksi kuorintalaitteita.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 5B

TOMRA 5B

Tomra Sorting Solutions

Optinen hihnalajittelija

TOMRA:n uusin hihnalajittelija TOMRA 5B takaa optimaalisen lajittelulaadun mm. kasviksille, perunoille ja salaattituotteille. Uudella, entistä kehittyneemmällä tekniikalla tuotteet voidaan kuvata 360 astetta tuotteen ympäri, jolloin virheet eivät jää piiloon. Helppokäyttöinen, palkittu käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja se tarjoaa laajan statistikkan lajittelusta tuotannon optimoimiseksi.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 5C

TOMRA 5C

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija pakaste- ja kuiville tuotteille

TOMRA:n uusin vapaapudostuslajittelija TOMRA 5C takaa parhaimman lajittelulaadun niin kuivatuotteilla kuin pakastetuoteillakin. Tämän uuden sukupolven lajittelijan tekniikkaan tulee jatkossa pohjautumaan myös muut uudet TOMRA:n lajittelijat. TOMRA 5C:ssä voidaan yhdistää eri lajittelutekniikoita (laser, BSI ja kamera). Se on suunniteltu helposti puhdistettavaksi ja vastaa näin ollen vaativimpiakin elintarviketeollisuuden hygieniavaatimuksia (EHEDG).

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, Blizzard

Tomra Blizzard

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija pakaste- ja kuiville tuotteille

TOMRA Blizzard optinen lajittelija kustannusethokkain ratkaisu pakaste-(IQF) ja kuivien tuotteiden optiseen lajitteluun. Blizzard soveltuu loistavasti mm. pakastemarjojen ja pakastevihannesten optiseen lajitteluun. Se tarjoaa väsymätöntä laadunvalvontaa elintarviketeollisuuden vaativimpiinkin tarpeisiin poistaen tuotevirrasta tehokkaasti niin värivirheet, vieraatmateriaalit kuin muotovirheetkin. Lisäksi Blizzard on helppokäyttöinen ja helposti puhtaana pidettävä.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA 3C kanavalajittelija

Tomra 3C

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija kuiville tuotteille

TOMRA 3C Tomran uusin optinen lajittelija kuiville tuotteille. Se on vapaapudotus lajittelija eli ns. kanavalajittelija, joka on suunniteltu kuivien tuotteiden lajitteluun, kuten siemenet, pähkinät, pavut ym. TOMRA 3C voidaan varustaa värikameroilla sekä laser-tekniikalla ja sillä voidaan tehokkaasti poistaa tuotevirrasta värivirheet, vierasmateriaalit ja muotovirheet.

Lataa esite
Tomra Sorting Solutions optiset lajittelijat, TOMRA Nimbus BSI

Tomra Nimbus BSI

Tomra Sorting Solutions

Vapaapudotus lajittelija.

TOMRA lajittelu on tehnyt läpimurron uusimman lajittelutekniikan kehittämisessä. Uusi biometrisen jäljen tunnistus teknologia, Biometric Signature Identification (BSI). Nimbus BSI on suunniteltu varsinkin pähkinöiden, rusinoiden, manteleiden ja siemenien lajitteluun.

Lataa esite

MacSer Finland Oy

Laatua tuotantoosi